Entrada destacada

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Nova via. Diedre de la Vellesa a la Paret de les Orenetes.

Petit retall de modesta altura però igual que la meva estimada Canalda. Encara no em puc creure haver fet aquesta troballa i tenir tanta paret per triar i remenar. Per estrenar-nos a la Paret de les Orenetes hem escollit el diedre més fàcil a primer cop d'ull i tot i així apreta prou.


El Diedre de la Vellesa està semiequipada i les reunions equipades per rapelar, així ens estalviem la costa del jardí somital. Roca molt més bona del que sembla i menys herba de la que aparenta. L1 difícil però NO obligat. Via bonica.


Apa! Fins aviat i compteu amb ombra fins a mig matí.

Nota (del 11 de Juny de 2014) : Repeteixo aquesta bonica via després de gairebé tres anys d'haver-la obert. Com canvia d'obrir a repetir, jeje!!



Els dos passos inicials d'Ae queden igual, però el tram del tercer parabolt a sortit en lliure quedant de 6b. He fet uns retocs a la ressenya, així que us la podeu tornar a descarregar.

2 comentaris:

Pura vida ha dit...

Bones Parce! Avui hem repetit la via. Suposo que no es deu repetir massa (o quasi gens) perquè encara ens han saltat coses de tots els tamanys jeje. Tot i així ens ha agradat la via i l'entorn és acollonant! Bona troballa. El colega ha fet en lliure el Ae i creu que màxim 6a+/6b. Jo al final he sucumbit a un A0, jaja. salut!

Marsi

Parce ha dit...

Cert, lloc molt guapo. Fa temps que no hi vaig. 6a+/6b? esteu forts, caram!

Fins aviat Marsi.