Entrada destacada

dilluns, 28 de gener del 2013

Nino Nino al Peladet Oriental.

Després de tants dies amb la metereología revolucionada uns quants dies d'anticicló no aniran gens malament. Avui, al cim del Peladet Oriental es veia un Pirineu que feia goig, de neu i de visibilitat, absolutament net radiant. M'atraveixo a dir que es veia fins i tot el Moncayo i amb la boca petita petita la Ibèrica Riojana, espectacular!


Després d'alguns contratemps a la pista, hem repetit la bonica Nino Nino. Aquesta via (amb alguna altra) té tots els ingredients per convertir-se en una clàssica a nivell català: traçat atractiu i encertat, roca bona, ben assegurada però que caldrà reforçar amb alguna cosa més, dificultat acceptable. Només li manca una mica més de longitud, amb un llarg més ja seria la bomba.


Trobareu informació de sobres per la xarxa. Nosaltres només hem col.locat friends i aliens, els tascons els hem passejat.


Apa! Fins aviat i ...el L2 d'exposat NO et te res.

5 comentaris:

en Girbén ha dit...

Quan del Moncayo i d'Urbión recordo haver vist el Montsec, estic segur que la visió té viceversa.

laura pi ha dit...

Quina bona pinta que té la via, a Rúbies tan sols hi he fet una sola visita i ja toca tornar-hi, me n'has fet entrar ganes! El Moncayo tan sols l'he vist de lluny, però sempre es pot deixar volar la imaginació que aquesta és ben lliure!

Salut, tàpia i alegria!

Anònim ha dit...

nino nino... ja ja ja!!!!!

potse estaria bé posar qls oberturistes, m'atreviria a dir que el rumba team!

és una dada molt important company!

Arnau

Parce ha dit...

Jo crec que si d'aquí es veu allà, d'allà s'ha de veure aquí i sinó, com molt bé dieu, deixarem correr la imaginació, jeje!!

Potser si, Arnau.

joan ha dit...

osti quina bona pinta aquesta via, a veure si aquest finde aprofitant que fan el carnaval vertical de vilanova de meià i anem...
apa salut !!!