Entrada destacada

dilluns, 27 de maig del 2013

Feliç Aniversari i la MedinaCases a les Orelles de Busa.

Amb aquesta primavera boja tots anem de corcoll. Avui, he pogut escalar però m'he tingut que menjar la pera d'una revolada per que la pluja m'ha atrapat just en arribar al cotxe al peu dels cingles de Busa.


Alguns en diuen les Bessones però de Bessones n'hi ha moltes. A mi m'agrada més anomenar-les Les Orelles per que s'assemblen a les orelles d'un conill de pedra que escolta els sons del bosc. Aquest parell d'agulles queden molt camuflades al peu de l'extensa cinglera de la serra i de mica en mica si han anat obrint vies. Avui la Feliç Aniversari i la MedinaCases.


Les dues van a buscar el cim de l'orella esquerra (mirant la paret), la primera per l'arrogant aresta sud i la segona buscant el camí més fàcil pel vessant nord. Molt boniques totes dues si se sap trobar l'essència de l'escalada.


La roca en general és bona però haurem de prestar atenció a alguns còdols de la part alta i a la petita feixeta herbosa del L1 de la MedinaCases. El descens el farem en rapel (ben equipat) cap a la canal interior. Per la resta, crec que amb la ressenya ja en tindreu prou.


Apa! Fins aviat i ...vigileu amb els esbarzers.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Quina raconada mes ferma! suposo quie el 6c de la feliç anniversari no és obligat oi?

Parce ha dit...

Obligat no però t'hauràs d'estirar de valent (aquests de Berga no regalen res).

Salut.