Entrada destacada

divendres, 20 de setembre del 2013

Ritual Extrem al Calderer.

Últimes batzegades de l'estiu i últimes escalades en els vessants nord. Avui em penso que he acabat la temporada estival a la Ritual Extrem del Pedraforca, enmig d'un sidral més que considerable.


Poques referències teníem de la via i, encara que tingués trams comuns amb altres vies del Calderer, m'ha agradat bastant. L'objectiu del dia eren dos: fer-la en lliure i fer-la sense clavar. El primer no ha pogut ser per culpa d'un tram que estava moll però el segon si que l'hem aconseguit. Així que claus i martell a casa, però habilitat per col.locar la resta de material.


Tascons, Friends fins C3, Aliens i algunes bagues. La roca gairebé sempre molt bona i molt compacta en alguns trams. L1 piquent i en fred. L2 difícil. L6 mullat amb freqüència i en lliure deu rondar el 6c per equipar. L7 en lliure deu ser 6b+.


Apa! Fins aviat i els dies 5 i 6 d'Octubre fan una trobada d'escaladors al Lluís Estasen, tingue-ho en compte.

2 comentaris:

Bullarolas ha dit...

L'hem feta avui. Ens ha agradat molt. No hem clavat. Els graus tal com dius. Afegiria q el primer llarg és 6a+ i potser un pelet més.. :) La sprtida l'hem feta per la part de dalt de la Pany i allà on hi ha el ràpel hem tirat amunt per un diedre d roca bona i eqipat amb pitons. Molt bo. Deu rondar el 6c,6c+

Anònim ha dit...

El segon i tercer pito del primer llarg s’han arrencat. Informació dels GRAE amb data del 21-08-23