Entrada destacada

dissabte, 14 de setembre del 2013

TIM a la Paret de l'Aeri.

Hi ha vies que per molts anys que passin continuen mantenint la categoria, i això justament és el que li passa a la TIM de la Paret de l'Aeri. Flipant que poguessin pujar per allà a l'època que ho van fer, amb els mitjans que ho van fer i sense expansions, buf!!


La via TIM (Terra i Mar, acrònim de terrorífica i meravellosa) és una via... no no, una via no, és un viot... un moment, un moment, que busco les majúscules ... és un VIOT, ara sí. Dura, difícil i vertical, grau ajustat i mantingut, de fet, des del primer metre fins l'últim he estat apretant a fondo... feia moooolts dies que no m'exprimia tant, uf! uf!


Herba i matollar per un obrir una floristeria, diversos trams amb roca a estudiar, bastant assegurada amb material de totes les èpoques (reunions amb parabolts i rapelables), tot i així, te diversos trams obligats. L'hem fet sense clavar i gairebé tota en lliure (només tres passos d'A0). Tascons (mitjans/grans), Friends (fins C3), Aliens, diverses bagues i tres xapes recuperables.


Apa! Fins aviat i l'entrada es fa per la PanyFerrera.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estava esperant aquesta piulada, senyal de que tot a ha anat bé

Moltes felicitats per aquest VIOT, tot un símbol montserratí !!

Albert

Parce ha dit...

Si si, tot perfecte. Ara falta que n'haguem sabut prou, jeje!! Ja em direu el què.

Fins aviat.

Chavi ha dit...

En vías como esta cada vez tengo más claro que lo mejor es imprimir la reseña y no leer la piada, ya que al leerla lo único que consigo es acojonarme y finalmente no darle al botón de imprimir.

Uff, uff, por ahora no imprimo.

Parce ha dit...

Dale dale! Jejeje!