Entrada destacada

dijous, 26 de setembre del 2013

Via de l'Emili a la Sud del Pedraforca.

Jornada fantàstica a la Sud del Pedraforca, solet i temperatura genial i, a més a més, les dos cordades que ens hi hem trobat eren amigues,encara més genial. Així que, cadascú ha apretar a lo seu i nosaltres a la Via de l'Emili, buf!!


Via increïble amb una estètica fora de sèrie. Compacta fins a límits de la desesperació (típica de la Sud) i amb dos llargs inescalables i els hi donen de 7a+/A0 i 7c+ (digueu-m'he incrèdul però no m'ho crec). La resta més humà però sense regalar res, de fet ni en els artificial regalen res: diversos passos de ganxo en el primer i sortidetes en lliure entre pitó i pitó en el segon.


L'hem fet sense clavar augmentant el grau obligat. Mínim, els Tascons (discret), Friends (fins C3), aliens, ganxo/os (imprescindible), 1 xapa recuperable, bagues, 20 cintes variades i 9 mosquetons per reunions. L'equipament vellet però encara aguanta (claus amagats). Roca molt bona en general i mooooolt compacta.


Apa! Fins aviat i avui hem estrenat un nou aparell: el comprobador de ganxos, sublim!!!!


2 comentaris:

luichy ha dit...

Lo del comprobador es broma ¿no?
Que guai, nosotros la hicimos hace años, clavando unos cuantos en uno de los largos de arriba y aún así no regalaban ni lo más mínimo.
Ambientazo.

Parce ha dit...

Suerte de los compañeros que apretaron de lo lindo, que si llega a ser por mi... pffff!! Quizá nos bajamos mira que te dijo y más con el trato ese, jeje!!