Entrada destacada

dissabte, 23 de novembre del 2013

Cony de Foc a la Paret de Riu Lacó.

Quin vent!!! Se'ns en cuidava endur!!! I si li sumem la falta de sol a convertit les hores inicial d'aquest matí en una autèntica nevera, però quan ja haviem tirat la toballola, el solet a tret el cap per convidar-nos a escalar a la Paret de Riu Lacó.


Com que només teniem el matí i la meitat l'hem passat passejant pel peu de paret, hem escollit la ràpida Cony de Foc per amortitzar la jornada. Via que he repetit dos cops (Feb-06 i Gen-08) i on sempre en surto amb un bon gust de boca.


La via la van obrir per baix i després la van redreçar i reforçar afenint-hi algun parabolt. Ara és una bonica via semiequipada, vertical i tècnica on amb friends (fins C3) i Aliens ja fareu. Bona roca en general.


Apa! Fins aviat i combineu-la amb alguna altra.

2 comentaris:

edunz ha dit...

iep, bonavia! :)
tot el mèrit per l'Ignasi que se la va empassar tota de primer i sense afegir-hi cap expansió, no en duiem, anàvem a escalar-ne una altra que no vam trobar, i un cop al peu d'aquella prominent fissura ens vam dir, amunt!.. després va tornar-hi i va afegir parabolts i crear la variant del muret de 6b, .. jo no li hagués afegit però va anar així! era un bon testimoni d'escalada neta i sense calvar.

Parce ha dit...

Ah! Doncs a mi em sembla prou bé com està ara, potser una mica massa a la dreta (els del L2) però bé.

Salut Edu.