Entrada destacada

diumenge, 1 de juny del 2014

Kalamity's a la Paret de Sant Miquel.

Després d'una setmana passada per aigua, una mica de solet ha anat de conya. Avui una via oberta de fa poc a la Paret de Sant Miquel d'Àger: Kalamity's (una mica "calamiti" si que és, jeje!!!).


Ben trobada i lògica. Trams bonics, espectaculars, atlètics, i esgarrifosos... sobretot per la llastra: prima prima, en equilibri extrem. Tot i així, per mi i per esgarrifós, la sortida de l'Ae pel de segon (L3): ben trobat però mal resolt (en l'últim llarg sobren xapes i allà en falten, mecatxís!!), potser el tram més obligat de la via.


Via semiequipada amb reunions equipades o en arbres. De material: els tascons, friends fins C3 (C4 opcional), Aliens, cordinos i bagues. Roca variable: trams molt bons però amb nombroses tibades de blocs més que dubtosos, ull!! Diverses feixes trenquen la continuitat i poden servir per escapar-se.


Apa! Fins aviat i oberturisteeeeees... aquests parabolts.... ai, ai, ai!!!!!


2 comentaris:

Bloc Empotrat ha dit...

Hola LLuís!, com és que aneu a fer aquests callos?,jajaja....

1. Les xapes mal posades són meves, mira que m'hi estic una hora per fotre-les i encara em queden malament...una calamitat total!!!!. Encara gràcies que no has posat les fotos de les xapes de l'últim llarg que em sembla que vàren quedar pitjor que la de la foto.

2. Al final del tercer llarg hi ha una sabina que l'hi treu el pèndol al segon,no? a més la vàrem deixar llaçada. Et sembla que tot i així hi ha molt de pèndol?hi posaries una xapa més?

3.De blocs per baixar segur que n'han quedat, imaginat com ens ho vàrem trobar nosaltres!, pensa que hi hem fet tres atacs netejant a fondo. Ara,la llastra vols dir que perilla? no és molt gran alló per baixar?.

4. Per on vàreu baixar?.

Parce ha dit...

Jejeje! Callo callo, no! només una mica "calamiti", jeje!! Però com que ja ho arreglareu no hi haurà problema.

Salut.