Entrada destacada

diumenge, 6 d’octubre del 2019

Hotel California a Busa.

Abans no arribi la moratòria hivernal (encara falta), em anat a Busa a fer aquesta estètica via oberta fa pocs anyets: l'Hotel California, gairebé a l'extrem oriental de la paret. Ja feia dies que li tenia ganes i finalment l'hem repetit amb un company amb qui també feia dies que no coincidia i m'ha fet molta il.lusió poder-ho tornar a fer.


La via la podem dividir en dos trams: els dos primers llargs rabiosament verticals, directes i amb pocs punts on agafar aire i, el tercer llarg més benèvol, sinuós i no tant vertical. En general, l'he trobat d'anar fent sense presses i de mirar-s'ho bé dues vegades: tirant més a difícil que a fàcil. El company ha alliberat (de segon) l'artificial del L1 quedant més o menys de 6c.


Del munt de material que demanen no n'hem posat ni la meitat, essent els dos primers llargs equipats i només necessitant els Aliens i friends fins el C1 pel darrer. Roca en general bona amb esquitxades de crostetes que denoten la falta de repeticions. Ombra fins a migdia.


Apa! Fins aviat i alerta en l'últim pas de via... aquest sí que és francament dolent.

1 comentari:

edunz ha dit...

compte que al primer llarg, si no t'assegures entre el primer bolt i el clau i caus, piques al terra.. el tricam marró cal per protegir la placa abans del segon bolt del darrer llarg, potser vau trobar alguna alternativa, sino tb queda expo.. x qui l'interessi la topo original:
http://edunz.blogspot.com/2016/04/vianova-hotel-california-110m-6ba1-busa.html