Entrada destacada

dimarts, 13 d’abril del 2021

Racó de Silencis a la Roca dels Pouets.

Repeteixo dins la soledat més absoluta aquesta via de recent obertura a una roca que sempre m'havia mirat per la seva similitud amb Canalda però que mai m'havia acabat de fer el pes. A falta de nom la batejo com a Roca dels Pouets.


La Racó de Silencis la podem dividir en dues parts. La part inferior: interessant, evident i amb alguna panxa ben atlètica. I la part superior: rebuscada i gens elegant. Destacar la col.locació d'alguns parabolts massa amunt que obliga a deixar-hi un trosset de corda per poder-los xapar. Llàstima.

Dur friends fins C2, Aliens i algunes bagues. Roca bona en general. Possible sortida directa en el L3 anant recte per comptes de l'esquerra. Aproximació, descens i reunions del tot còmodes.


Apa! Fins aviat i en general (i excepte el L1) trobo que la via ha estat oberta i deixada estar... m'enteneu el que vull dir, oi?

 

1 comentari:

edunz ha dit...

molt b! sempre fa il.lusió veure una repe, la primera segurament
Deixa estar? doncs no se a què et refereixes. En tot cas la sortida en flanqueig al tercer llarg és ben bé per allargar l'escalada, això és veu ràpid, i si, només s'hi ha passat una vegada, ara dos :) Bé, parets i vies n'hi ha tantes com gustos i mirades!