Entrada destacada

divendres, 17 de setembre del 2021

Desconfinats a la Paret del Doll.

Bastant a plogut des de la darrera visita a la Paret del Doll i, amb aquest final d'estiu, hem repetit una de les tres profundes xemeneies obertes darrerament al vessant oest per no passar mica de calor. Ens hem decidit per la Desconfinats, la del mig, però perfectament podiem haver anar a qualsevol de les altres dos (ja arribarà el seu moment).


D'aquesta, en surto amb la sensació d'haver escalat un rostollet: massa terra, massa herba i massa caca d'ocell per fer-ne una altra valoració (lo de clàssica ho veig lluny). Algun tram bo el té però no sé si compensa la resta (cadascú ja en treurà conclusions).


Semiequipada i les reunions a reforçar. Dur mínim tascons discret, friends fins el C3, Aliens i diverses bagues o cordinos, tot el que porteu de més és opcional. Roca variable, a estudiar en diversos trams i, lo comentat de la terra i tal. L'R opcional per fraccionar el L3 és justeta de reforçar, nosaltres l'hem fet d'una tacada (quedant un senyor llarg) i, el túnel és més aviat passar pel costat de dins d'uns blocs empotrats.


Apa| Fins aviat i una altra regulació per apuntar a la llista ...algun voluntari per fer-ne un recull.