Entrada destacada

dimarts, 11 de gener del 2022

Via del Peta i Mariola Free al Barranc Fondo.

Sortim del fred (i humitat) de la comarca després del dia lleig d'ahir, per anar a buscar el sol i les temperatures càlides de ponent (abans no torni la boira). Avui dues vies que feia temps que volia repetir al Barranc Fondo de Sant Llorenç de Montgai: primer la Via del Peta i després la Mariola Free.

Vietes curtes però ben boniques (potser més la segona que la primera). La primera és una evident línia fisurada amb un L1 totalment equipat i la resta semiequipat. I la segona és en placa amb aquell tacte de poca freqüentació i amb passos força obligats (oh, yeah!!), la resta bastant més benèvol.


Jo no he colocat gran cosa a la Via del Peta però amb friends fins C3 i Aliens fareu de sobres. I a la Mariola Free només cal cintes. Roca molt bona (amb una mica d'herba al final del L2 de ambdues vies) i poca cosa més a destacar.


Apa! Fins aviat i de baixada us trobareu (o no) això... cadascú que passi com pugui.




1 comentari:

Anònim ha dit...

aquest cartell "tipo" ja trigava, l'han de posar, per quedar excempts legalmetn en cas d'un accident si algú passa, però diria que no té més repercussió, com sempre, molta cura i mirar a banda i banda abans de creuar.