Entrada destacada

dimarts, 25 d’octubre del 2011

La TriDragons i la Suave es la Noche a la Pala Alta.

Per fi a plogut!!! És curiós, en un lloc pluja a dojo i en d'altres ben just a matat la pols, com al Montroig. De fet, ahir, vaig anar seguint una mica el radar metereològic i ja vaig veure que per ponent poca aigua va caure.


La Pala Alta és una paret molt llarga però de poca alçada, així que val la pena fer-hi un parell de vies per amortitzar la jornada. Avui ens hem descidit per la TriDragons i la Suave es la Noche. La primera amb poca i la segona amb més informació.



M'ha sorprés gratament veure que la TriDragons ha estat restaurada de fa poquíssim (enhorabona), el que no m'ha agradat tant a estat el criteri fàcil que han seguit, cada dos metres una xapa... sense comentaris. Així que està totalment equipada, però compte que en el L3 s'ha d'escalar entre xapa i xapa.



La Suave es la Noche, és el costat oposat. Poc equipada en la part inferior i més assegurada en la bonica part superior. L'hem fet en dues llargues tirades, vigilant amb el fregament. Per cert, les reunions s'han de reforçar totes i el C4 és opcional pel L1.




Apa! Fins aviat i... encara hem escalat sense samarreta, jeje!!

6 comentaris:

joan asin ha dit...

Ei bona informació no les tenia controlades. Records

Parce ha dit...

Per això estem, Joan, jeje!!

Cuidat.

Anònim ha dit...

Artiste! el 6a+ de la Suave us va sortir en lliure? a nosaltres ens va semblar galàctic...


Axel

Parce ha dit...

Si que ens va sortir, has de confiar en una llastra/bavaresa molt bona que fa, un altre pas de lateral i ja està. El que no ens va sortir va ser el 6c+ que era de molta pila i potser més proper al 7a si vas a vista.

Cuidat crack.

Anònim ha dit...

bueno;més que més proper jo dirie que és un 7a amb dos collons!
Ernest

Jaumegrimp ha dit...

Dues vies prou interessants i intenses, bona feina!