Entrada destacada

dijous, 27 de desembre del 2012

15 anys de... la Costo de Agosto a Busa.

Les vies que hi havia a Busa fa 15 anys es contaven amb els dits d'una mà. Més o menys, era territori cardoní i ells feien i desfeien al gust (tot i que els de Solsona també i posavem cullerada). Així, les vies més repetides són de la gent de Cardona. Bones vies i bones linies. La Costo de Agosto és una d'aquestes.


Per diversos motius, aquesta via va portar força xerrera i anècdotes els primers mesos d'estar oberta i reiem una estona criticant-la quan ens trobavem amb els seus oberturistes. De mica en mica, s'ha convertit en clàssica (el Des-05 quan la vaig tornar a repetir només duia 9 repeticions).


Amb tascons i friends ja fareu, el C4  és opcional per l'inici del sostre (ara crec que hi ha un pont de roca). Compte amb l'entrada a l'R2, sempre he pensat que un espit NO hi faria cap nosa. Es pot baixar rapelant per la mateixa via, amb un d'espectacular de 50m. volats.

Apa! Fins aviat i ...a la sortida de l'R4 aneu cap a l'esquerra.

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

...Ostres,la entrada a la R2, si ara li posessin un spit a la entrada la via canviaria completament! .....sols es aquest pas el que et complica la vida, i dona un carater potent a la via.
Ara entenc la sensació que et queda, als que han fet una via amb un equipament, i que ara per major seguretat, algun dia es pugués posar algun altre parabolt...

Parce ha dit...

Ei Llorenç.

Jo NO dic que si posi, només dic que li hauria posat en el seu moment com va passar en l'últim llarg.

Per això sóc tant crític quan s'afegeixen parabolts en llocs on no ni havia.

Cuidat crack.