Entrada destacada

dijous, 13 de desembre del 2012

15 anys de... l'Acción Mutante a la Paret del Llop Blanc.

Vam coincidir, de casualitat, amb els oberturistes el dia que la van obrir. Ho van fer d'una tacada, arribar i moldre, en una llarga jornada d'escalada. Els seus rostres reflexaven esgotament i en veure la ressenya ho vaig entendre tot. Coneixent la paret com coneixia, la via és veia aèria, vertical, dura i difícil, tot un repte pel meu modest nivell.


L'Acción Mutante és una bellissíma via, d'una lògica insultant, molt poc equipada, de les difícils de la paret. L5 en diedre espectacular. Es poden empalmar els L3 i L4 vigilant amb el material i, probablement puguin alliberar-se nombrosos trams d'artificial però compte que la via s'ha repetit poquíssim.


Per si de cas, porteu el que posa la ressenya. Roca bona en general però amb una sortida el cim trencada (llàstima) i alguna que altra herba.

Apa! Fins aviat i ...tot un viot, enhorabona!!

4 comentaris:

CLASSIC CLIMBER ha dit...

Aquesta me l'apunto, que fa temps que la vull fer.
Per cert, fa temps que segueixo el teu bloc i ara m'he decidit també a fer-ne un. Et convido que el visitis i, si es del teu interés, que el segueixis, tot i que de moment només hi ha dues entrades:

http://classicclimber.blogspot.com.es/

PAU

Parce ha dit...

Doncs ara almenys ja en tens una referència, jeje!!

Salut Pau.

Anònim ha dit...

mol bones felicitats pel teu blog
veig que estas poterncian la nostra comarca el Solsonès. es mol de agrai i esperó que el teu treball no deixi indiferen ies sapigui balorar,
HA sobre personal ment testic mol agrait per com dibulgesles moltes de les meves vies .
Com tots shavem les vies es obren per disfutar, si amés en repetirles es valorén es mol deagrai.
Segeix amb a quest gran blog.
xuxe

Parce ha dit...

Ei Xuxe!! Doncs només faig un repàs del que va sortint a la llibreta i si les vies són bones doncs val la pena dir-ho. Tu ja saps que has obert vies molt xules a la comarca, el que passa que aquí la gent no hi escala, jeje!!

Fins aviat, crack.