Entrada destacada

dilluns, 10 de desembre del 2012

La Koyaniskatsi a la Roca Gris.

Continuo aprofitant els vessants montserratins que d'aquí poc entraran en quarantena per nidificació. Avui he anat a la Roca Gris on em pensava que hi entrava el sol més aviat i m'he pelat de fred fins que ha arribat però com que els gats s'enfilaven sols, doncs m'els he calçat i amunt.


He repetit la Koyaniskatsi. Tres curtets, ràpids i bonics llargs sobre una roca molt bona essent la del L3 excel.lent. Realment només per aquest llarg ja val la pena fer la via: grau assequible, fàcil d'assegurar i roca brutal.


De material... jo he passat amb friends fins el C2 i els aliens, a partir d'aquí vosaltres mateixos. Jo he rapelat per la via però podeu continuar tranquilament per la Mikey Mouse. Inici en un plom petat i xapes (de reunió horitzontals) visibles.


Apa! Fins aviat i compte amb les cabres que avui s'enfilaven per l'Esparreguera i tot.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Estàs fent un intensiu per Montserrat ara amb el fred aquests vessants solells són agradables, ara, quan ja hi arriba! el fred deu haber fet baixar le scabres ja que jo fèia molts dies que no en veia cap io ara sembla que se'n tornen a veure forces.

Parce ha dit...

Jejeje!!! Tant intensiu que NO tindré vies per l'any vinent, ai ai!!