Entrada destacada

dissabte, 1 de desembre del 2012

La Mariola Motors i la Directa Mariola a la Pala Alta

La boira comença a fer de les seves i hem tingut que buscar punts enlairats per poder escalar una mica. Podíem haver anat a molts altres llocs però els condicionants eren diversos, així que ens hem quedat a la fantàstica Pala Alta del Montroig, just al límit per disfrutar del solet d'hivern.


El company feia molts dies que no feia via llarga i convalescent encara d'una operació, hem decidit fer dues vietes de grau fàcil i caminar poc. Primer la Mariola Motors, clàssica de la zona i traçat espectacular per sota uns sostres gegantins. L'hem repetit en tres tirades i com que no duiem el friends C4 no l'hem posat però pot anar bé pel L2.


I després, hem fet la Directa Mariola, amb un primer llarg bastant herbós i un segon molt bonic per un petit diedre. Arribada al cim amb un rabiós pas de sostre perfectament evitable per la dreta.


Roca en general bona i curiosa transformació, d'arenisca o similar a calcari ratllat. Les dues vies estan poc equipades però amb les reunions montades. De material, el de sempre, tascons i friends, i alguna baga força llarga. Compte a no despistar-se amb el creuament amb la Brothers Ruiz.



Apa! Fins aviat i ...sol solet vinem a veure que tinc fred.