Entrada destacada

dissabte, 25 d’abril del 2015

Karambola a Canalda.

Gran jornada d'escalada a la meva estimada Canalda. Estic super content de la via que hem fet avui, la Karambola. Una més a la llista de vies canalderes i possible primera repetició, tot i que això amb els anys d'ençà de l'obertura mai sé sap.


Molt bona via de dalt a baix i llàstima (o no) dels dos trams d'artificial que hi ha en el llargs parells, evidentment això li dóna el punt picant i exigent, sobretot el segon d'aquí el nom i, on arribar a caçar l'espit de rigor suposarà jugar-se un bon cop de cul. Tot i així, no infravaloreu el lliure que també us farà serrar les dents.


El material usat i el que demanen divergeixen una mica però podem dir que: 5 claus (3V's mitjana, petita i retallada i 2 universals), tascons (i destresa per posar-los), friends (fins C1), Aliens, cordinos (alguns de prims), ganxos (un ample i un molt ample), falques, bagues i algun plom per si de cas. Reunions equipades. Compte amb el fregament en el L1, L2 i L4. Roca molt bona en general.


Apa! Fins aviat i el més divertit del dia a estat veure el meu company de cordada enfrontant-se al seus dimonis "spectrals", jejeje!!!