Entrada destacada

dilluns, 6 d’abril del 2015

L'Encontre Literari a la Paret de la Fontfreda.

Feia tants dies que no anava a la Paret de la Fontfreda de Terradets que ja ni m'en recordava de com arribar-hi (per dir-ho d'una manera). Avui hem anat a repetir l'Encontre Literari, una via tot terreny on cal estar ben curtit, jeje!!


Curtit en l'autoprotecció, curtit amb roca variable i amb els trams herbosos. La via surt tota en lliure i sense clavar però amb aquesta condició: si no es vol clavar cal passar en lliure. Donada la poca informació que hi ha donaré alguns detalls més: L1 indefinit, L2 i L3 possibilitat d'empalmar-los, L4 delicat, L5 el millor de la via però amb una bona apretada per arribar al buril, L6 atlètic i trencat a l'inici, L7 i L8 bonics i, L9 i L10 de sortida.


De material cal dur els tascons (complert amb algun microtascó), friends fins el C3, Aliens i un bon grapat de bagues. Com he dit, en lliure no calen claus però si es vol passar en artificial en demanen uns 12 de variats (12 són molts però com a mínim mínim la meitat). Reunions a reforçar. Roca variable (trams molt bons i trams molt dolents) i trams herbosos en diversos llargs.


Apa! Fins aviat i inici per l'Skylines.

2 comentaris:

paca ha dit...

cvollons! si volies info,haberme-la demanat!!!! et dec una birra

Parce ha dit...

Siiiiiii, ja ho sé Paca, però llavors perd part de la gràcia, jejeje!!!

Cuidat i avisam,plis.