Entrada destacada

dimarts, 9 d’agost del 2022

La Fragel Rock a la Paret de l'Aeri.

La grandiosa Paret de l'Aeri de Montserrat per nosaltres sols... com es nota que és Agost, jeje!! Dia ideal (sinó fos per la calor en algun moment) per tatxar una clàssica magistralment oberta com la Fragel Rock i degustada de formes ben diferents: jo amb l'agre gust de quatre A0's i un mal de peus horrorós i, el company amb la dolça victoria del 'rotpunkt' (enhorabona crack!).


Dic magistralment oberta perque obrir en solitari, en lliure, a vista i sense penjar-se de res per colocar els parabolts és molt fàcil d'escriure però un com a lloc i fent la via, t'adones de l'abast del l'assumpte, chapeau per l'oberturista. 

De la via, escrit lo escrit, no cal dir res més. Informació extensa per la xarxa i només un dubte de quina és la sortida original de l'última R: si per la dreta (lo lògic) o per l'esquerra (a buscar la  A Dónde Hostias Putas Vas).


Dur 15 cintes variades + R. (només per l'últim llarg en que podeu xapar algun buril de més), roca molt bona amb alguna crosta anecdòtica i bon ambient a la part superior. Descens en rapel fins el collet (15m) i després grimpadeta (amb corda fixa d'acompanyament), precaució. Ah! i també precaució per arribar a l'R0, 10m de IIIº també els fareu (i sense corda fixa els primers metres).


Apa! Fins aviat i després d'una bona suada, això és glòria divina...

...fins que...